Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home/p39016/domains/schilderplannen.nl/public_html/assets/php/config.inc.php on line 10

Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home/p39016/domains/schilderplannen.nl/public_html/assets/php/config.inc.php on line 10
Privacy Policy - Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken voor uw schilderwerk | Schilderplannen.nl
Schilder offertes vergelijken - Schilderplannen.nl

WIJ HEBBEN AL 12.500+ CONSUMENTEN HELPEN BESPAREN

Privacy Policy Schilderplannen.nl

Schilderplannen.nl hecht veel waarde aan uw privacy. De nieuwe wet bescherming persoonsgegevens, welke vanaf 1 september 2001 van kracht is biedt een nog betere bescherming van uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houdt Schilderplannen.nl zich aan deze wet.

Van alle bezoekers van onze website verzamelen wij middels Google Analytics standaardinformatie voor het bijhouden van bezoekersstatistieken als pageviews en ander internetgebruik, waaronder verkeer van en naar onze website. Deze gegevens worden anoniem verkregen en bijgehouden en zijn daarom niet gekoppeld met eventuele andere gegevens die wij van u verkrijgen of reeds verkregen hebben.

Maakt u op onze website gebruik van een contactformulier, dan verzamelen wij van u de ingevulde gegevens, alsmede uw IP adres. Deze gegevens worden enkel door onszelf gebruikt om uw reactie te behandelen. Uw gegevens worden op geen enkele andere manier gebruikt of aan derden verstrekt, tenzij de strekking van uw reactie daarom vraagt. Het IP adres wordt enkel opgeslagen om misbruik tegen te gaan.

Maakt u op onze website gebruik van een offerteaanvraagformulier, dan verzamelen wij van u de ingevulde gegevens, alsmede uw IP adres. Deze gegevens worden door onszelf gebruikt om uw offerteaanvraag af te handelen of contact met u op te nemen tijdens de verwerking van uw aanvraag (indien dat nodig blijkt). Deze gegevens worden verder (zonder het IP adres) enkel verstrekt aan de aangesloten bedrijven die wij geschikt achten uw opdracht uit te voeren. Uw gegevens worden verder op geen enkele andere manier gebruikt of aan derden verstrekt. Het IP adres wordt enkel opgeslagen om misbruik tegen te gaan.

Naar aanleiding van meldingen kunnen wij informatie verwerken (waaronder uw persoonsgegevens) over (vermeende) inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en/of overig onrechtmatig handelen.

Heeft u vragen over ons privacy beleid, dan kunt u die sturen naar info@schilderplannen.nl. Wij zullen dan zsm reageren.